Daugaviņš nosūtīts uz Binghemtonu

Guvis savus pirmos vārtus Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš devies uz Binghemtonu, vēsta Otavas "Senators" oficiālā mājas lapa. Mieru tikai mieru...

„Daugaviņš dodas uz Binghemtonu…,” ar šiem vārdiem šorīt Rīgas „Dinamo” treniņā šo rindu autoru no kājām gandrīz nogāza Armands Puče. „Neticu… neticu,” atbildēju pavisam īsi. Kaspars aizvadītajā naktī guva savus pirmos vārtus NHL un šādā brīdī viņu kluba vadība sūta uz fārmklubu. Vēl vairāk – ar latvieti sastāvā „Senators” komanda izcīnījusi tikai uzvaras.

Informāciju par došanos uz Binghemtonu sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprina arī pats Daugaviņš. „Jā, esmu jau šeit,” īsi atbild hokejists, uzreiz gan piebilstot, ka cer te neaizkavēties ilgi. Viesošanās iemesls Binghemtonā pavisam vienkāršs – jādodas pie zobārsta un jāatbrīvojas no gudrības zobiem. „Rīt no rīta operācija, pēc kuras, cerams, būšu gatavs piektdien braukt atpakaļ uz Otavu,” skaidro Daugaviņš.

Tikmēr „Senators” klubs savā mājas lapā jau izplatījis paziņojumu, ka latviešu hokejists oficiāli nosūtīts uz Binghemtonu.