"Stars" uzvara pār "Ducks", Skrastiņam mīnus divi

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas sešas spēles. Vienā no tām Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda tikās ar savas, Klusā okeāna, divīzijas komandu Anaheimas "Ducks" un izcīnīja uzvaru ar 4:2.

Veiksmīgāk maču iesāka Dalasas "Stars" hokejisti. Pirmā perioda 15. minūtē vārtus zvaigžņu labā guva Luī Eriksons, otrā perioda pirmajā pusē Dalasas klubam izdevās gūt vēl divus vārtus (Brendens Morovs un Trevors Deilijs) un rezultāts jau vēstīja 3:0. Lai gan attiecīgi otrā perioda beigās un trešā sākumā "Ducks" izdevās divus vārtus atspēlēt, neko vairāk viņiem šajā mačā nebija lemts iespēt. Mača pēdējā minūtē pīļu tukšajos vārtos ceturto ripu raidīja Stīvs Outs – 4:2.

Kārlis Skrastiņš kā ierasts spēlēja daudz (otrs lielākais spēles laiks komandā – 23:04), taču ar rezultativitāti neizcēlās. Viņa lietderības koeficients šajā mačā mīnus divi.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais