Ivanāns atgriezies savainoto spēlētāju sarakstā

Kalgari „Flames” komandas vadība paziņojusi tos 22 spēlētājus, kuri uzsāks jauno Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonu. Tikmēr Raitis Ivanāns iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā.

Raitis Ivanāns nav piedalījies nevienā pārbaudes spēlē, taču pēdējā laikā trenējas kopā ar komandu un ir saglabājis vietu „Flames” rindās. Īsi pirms sezonas paša sākuma viņš oficiāli iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka sezonas pirmajās spēlēs viņš noteikti nepiedalīsies.

Jaunā NHL sezonā startēs jau naktī no ceturtdienas uz piektdienu, taču sezonas ievadā nevienas no komandu sastāviem nebūs latviešu hokejistu. Jau ziņots, kas šajā starpsezonu periodā par vietu NHL klubos cīnījās Kaspars Daugaviņš, Oskars Bārtulis, Artūrs Kulda, Raitis Ivanāns un Kristiāns Pelšs.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.