Kuldam uzvara pār Daugaviņu, Bārtulis nespēlē

Aizvadītajā naktī kārtējās pārbaudes spēles, gatavojoties gaidāmajai Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonai, aizvadīja Latvijas hokejisti Artūra Kuldas, Kaspara Daugaviņa un Oskara Bārtuļa pārstāvētie klubi.

Aizsarga Artūra Kuldas Vinipegas "Jets" ar 3:1 pieveica uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Otavas "Senators". Latvijas hokejisti ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās un soda minūtes nenopelnīja, bet sīkāka informācija par mūsējo sniegumu pagaidām nav pieejama.

"Senators" komanda arī nosūtījusi vairāk nekā 20 spēlētājus uz fārmklubu Binghemtonas "Senators", kam šodien sākas treniņnometne. Latvieša Kaspara Daugaviņa vārds starp spēlētājiem, kas dosies uz fārmklubu nav, tātad Kaspars turpinās pierādīt sevi lielajā komandā.

Savukārt aizsarga Oskara Bārtuļa Filadelfijas "Flyers" ar 5:3 apspēlēja Ņujorkas "Rangers", taču latviešu aizsargs šajā mačā nepiedalījās. Filadelfijas komandas uzvaru ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli kaldināja Jaromirs Jāgrs.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.