Ivanāna "karaļi" pārspēj Skrastiņa "zvaigznes"

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā sacentās divu Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi – uzbrucēja Raita Ivanāna Losandželosas "Kings" izbraukumā ar 4:1 apspēlēja aizsarga Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars".

Pēc pirmās trešdaļas minimālā vadībā bija "Stars", bet spēles liktenis izšķīrās nākamajās 20 minūtēs, kurās "Kings" dominēja laukumā (metienu attiecība 18:4), gūstot trīs bezatbildes vārtus. Pēdējo ripu "karaļi" iemeta jau tukšos vārtos pusotru minūti līdz spēles beigām.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja sešas minūtes un četras sekundes (6:04), kuru laikā izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Kārlis Skrastiņš spēlēja 18 minūtes un 47 sekundes, vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus un arī maču beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ļoti rezultatīva izvērtās Ņujorkas "Rangers" un Sanhosē "Sharks" spēkošanās, kurā abas komandas kopā guva desmit vārtus. Uzvaru spēlē ar 7:3 izcīnīja viesu komanda no Sanhosē, bet pa trīs rezultativitātes punktiem nopelnīja Devins Setoguči (2+1) un Patriks Marlo (1+2). Pie uzvaras savā laukumā tika tikai Edmontonas "Oilers", ar 2:1 pieveicot Vankūveras "Canucks".

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais