Broks Troters parakstījis divvirzienu līgumu ar NHL klubu "Canadiens"

Bijušais Rīgas „Dinamo” kanādiešu uzbrucējs Broks Troters oficiāli parakstījis līgumu ar Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Monreālas „Canadiens”, vēsta kluba mājas lapa internetā.

Klubs kluba ar spēlētāju parakstījis divvirzienu līgumu uz vienu sezonu, taču līguma finansiālās detaļas netiek izpaustas.

Brokam Troteram pirms šīs sezonas vēl bija spēkā līgums ar Rīgas „Dinamo” klubu, taču tajā bija punkts, kurš paredzēja to pārtraukt gadījumā, ja hokejistam radīsies iespēja noslēgt vienošanos ar NHL klubu. Tāda iespēja tika sagaidīta un Troters atgriezies „Canadiens” – klubā, kura sistēmā hokejists pavadījis trīs sezonas. NHL gan viņš paspēja aizvadīt tikai divas spēles, lielākoties spēlējot vienības fārmklubā Amerikas hokeja līgā (AHL) Hamiltonas „Bulldogs”.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.