NHL klubs "Senators" Daugaviņam piedāvā jaunu līgumu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas „Senators” vadība piedāvājusi pagarināt līgumu latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam, vēsta ASV mediji.

Jau ziņots, ka Kaspars Daugaviņš aizvadītajā sezonā sekmēja Otavas „Senators” fārmkluba triumfu Kaldera kausa izcīņā. Jau pēc sezonas kluba vadība atzina, ka vēlas pagarināt sadarbību ar Daugaviņu un noteikti izteiks viņam jaunu piedāvājumu.

ASV mediji ziņo, ka „Senators” kluba vadība jaunus sadarbības piedāvājumus izteikusi ne tikai Daugaviņam, bet vēl četriem hokejistiem. Latviešu hokejistam piedāvāts tā sauktais kvalifikācijas līgums, kas negarantē vietu pirmās komandas sastāvā, taču saglabā kluba tiesības uz spēlētāju līdz līguma termiņa beigām.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.