NHL klubs "Jets" piedāvā Kuldam jaunu līgumu

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas "Jets" vadība piedāvājusi kvalifikācijas līgumu latviešu aizsargam Artūram Kuldam, kurš līdz šim pārsvarā spēlējis fārmklubā Čikāgas "Wolves" Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Pašreizējais līgums ar "Jets" (iepriekš Atlantas "Thrashers") noslēgsies 1. jūlijā, bet klubs Artūram piedāvājis jaunu kontraktu - kvalifikācijas līgumu, kas negarantē vietu pirmās komandas sastāvā, taču saglabā kluba tiesības uz spēlētāju līdz līguma termiņa beigām.

Kuldu "Thrashers" draftēja 2006. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā ar 200. numuru septītajā kārtā. Latvijas izlases aizsargs NHL nospēlējis sešus mačus - četrus 2009./2010. gada sezonā un divus aizvadītajā sezonā. Šo spēļu laikā Artūram izdevies divas reizes rezultatīvi asistēt, kā arī sakrāt četras soda minūtes.

Bez Kuldas "Jets" piedāvājuši kvalifikācijas līgumus vēl septiņiem citiem hokejistiem.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.