Jāgrs varētu atgriezties NHL

Čehu hokeja superzvaigzne Jaromirs Jāgrs varētu atgriezties Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), paudis viņa aģents.

Jagra aģents Petrs Svoboda izteicies ka ir ļoti, ļoti labas izredzes ka Jaromirs Jāgrs nākošsezon spēlēs Pitsburgas "Penguins" komandā. Vēl Svoboda atklāja ka viņš tiksies ar ''Penguins'' ģenerālmenedžeri Reju Šīro, lai spriestu par viena gada līgumu Jāgram. ''Mēs ar Jaromīru par to daudz esam runājuši, par laikiem kad viņš spēlēja "Penguins". Iespēja atgriezties Pitsburgā ir ļoti svarīga, bet vēl svarīgāka ir iespēja atkal uzvarēt,'' Svoboda izteicās ka ir pašsaprotami ka Jāgrs nepelnīs lielu naudu.

Pagaidām netiek izpausta aptuvenā darījuma summa. Svoboda atklāja ka favorīti cīņā par hokejista pakalpojumiem ir ''Red Wings'' un ''Penguins'' komandas. No Svobodas teiktā var noprast ka Jāgrs vēlās uzspēlēt kopā ar tādiem spēlētājiem kā Sidnijs Krosbijs un Jevgēņijs Malkins, un iesaistīties šajā uzvarētāju organizācijā ko ir izveidojis Šīro.

''Es ar Jaromīru runāju par Pitsburgu, Jāgrs mīl šo komandu, pilsētu. Vēl es aprunājos ar bijušo ''pingvīnu'' Robertu Langu un viņš man pavēstīja ka Mario Lemjē vēlās personīgi aprunāties ar Jāgru.'' Lemjē ir viens no komandas leģendām - Jāgra bijušais komandas biedrs un Jāgra bērnības elks. ''Penguins'' šobrīd situāciju nekomentē.

Visdrīzāk kādi komentāri varētu sekot pēc NHL balvu ceremonijas, kur šobrīd atrodas gan Rejs Šīro, gan komandas treneris Dens Bailsma. ''Penguins'' algu griestos šobrīd ir brīvi apmēram 8 miljoni dolāru, un viņiem ir 17 spēlētāji ar NHL līgumiem.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.