Sējējs: "Dinamo" piedāvāja Skrastiņam ilgtermiņa līgumu

Rīgas „Dinamo” centās panākt vienošanos ar latviešu hokejistu Kārli Skrastiņu, piedāvājot līgumu uz trīs gadiem, tomēr, konsultējoties ar ģimeni, aizsargs nolēmis piekrist Jaroslavļas „Lokomotiv” piedāvājumam, šodien laikrakstam „Latvijas Avīze” atklāja „Dinamo” ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

„Kārlim izteicām konkrētu piedāvājumu uz trim sezonām. Viņš domāja, tad atzvanīja un sacīja, ka ar ģimeni nolēmuši vēl kādu gadu palikt ASV un Latvijā neatgriezties. Ja visa ģimene izlemtu pārcelties uz Latviju, tad viņš spēlētu „Dinamo”, bet tagad, cik saprotu, Kārlis uz Jaroslavļu brauks viens. Par „Lokomotiv” piedāvājumu es zināju jau sen, tāpēc man šī ziņa nav pārsteigums. Ar krievu komandām naudas ziņā nevaram konkurēt. Domāju, arī Kārlis atzīs, ka mūsu piedāvājums bija ļoti normāls, taču Jaroslavļā viņš gada laikā saņems aptuveni tikpat, cik pie mums dabūtu trīs gados. Protams, būtu interesanti Kārli redzēt mūsu komandā. Taču ir tā, kā ir. Runāsim ar viņu atkal nākamgad,” atklāj "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Jau vēstīts, ka latviešu hokeja aizsargs Kārlis Skrastiņš parakstījis līgumu ar Kontinentālās Hokeja līgas klubu Jaroslavļas "Lokomotiv", atsaucoties uz "Sport Express", ziņo hokeja portāls allhockey.ru.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.