Skrastiņš noslēdzis līgumu ar KHL klubu Jaroslavļas "Lokomotiv"

© Scanpix

Latvijas hokejists Kārlis Skrastiņš nākamajā sezonā pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Jaroslavļas "Lokomotiv", ar kuru noslēdzis līgumu, otrdien vēsta Krievijas sporta laikraksts "Sport express".

Šosezon Skrastiņam beidzās līgums ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Dalasas "Stars", kurā viņš nospēlēja divas sezonas. Iepriekš hokejists bija izteicies, ka labprāt karjeru turpinātu NHL, ja vien viņam tiks izteikts atbilstošs piedāvājums.

Ziemeļamerikā par hokeja "dzelzs vīru" sauktais Skrastiņš, kurš savulaik laboja NHL rekordu aizsargiem pēc kārtas aizvadīto spēļu skaita ziņā, sāka spēlēt 1998./1999. gada sezonā. NHL viņš pārstāvējis Našvilas "Predators", Kolorādo "Avalanche", Floridas "Panthers" un Dalasas "Stars" komandas.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.