Skrastiņa "Stars" uzvar; sapnis par "play-off" vēl dzīvs

Aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) mačā Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas „Stars” komanda savā laukumā ar 4:2 pieveica Kolorādo „Avalanche” vienību, tādejādi saglabājot cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

„Stars” labā vārtus guva Breds Ričardss, Luī Eriksons, Brendens Morouvs un Toms Vondels. Eriksonam arī viena rezultatīva piespēle un mača spožākās zvaigznes tituls. Viesu rindās ar precīziem metieniem izcēlās Brendons Jips un Marks Olvers.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 18 ar pusi minūtes (18:31), kuru laikā bloķēja vienu pretinieku metienu, izdarīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Rietumu konferences turnīra tabulā „Stars” vienība šobrīd ieņem 9. vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Anaheimas „Ducks” un Čikāgas „Blackhawks”. Visām trim komandām regulārajā čempionātā vēl atlicis aizvadīt pa divām spēlēm.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.