"Dinamo" vadība piedāvā Šupleram jaunu līgumu

Šodien notikušajā AS „Dinamo Rīga” apvienotā padomes un valdes sēdē tika izvērtēts Rīgas „Dinamo” un HK „Rīga” sniegums aizvadītajās KHL un MHL sezonās. Sēdē piedalījās arī Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Juliuss Šuplers, kuram tika izteikts piedāvājums par sadarbības turpināšanu, un atbilde no slovāku speciālista tiek gaidīta jau tuvākajā laikā.

AS „Dinamo Rīga” padomes un valdes locekļi novērtēja Rīgas „Dinamo” sniegumu KHL regulārajā čempionātā un „play-off” kā pozitīvu, jo komanda regulārajā čempionātā nodrošināja vietu izslēgšanas spēļu kārtā, kā arī otro sezonu pēc kārtas pārvarēja „play-off” pirmo kārtu. Līdz ar to KHL sezonas kopvērtējuma tabulā Rīgas „Dinamo” ierindosies 8. vietā, kas uzskatāms par labu sasniegumu.

AS „Dinamo Rīga” padomes un valdes locekļi, izvērtējot HK „Rīga” sasniegto rezultātu MHL regulārajā čempionātā (otrā vietā Ziemeļu–Rietumu divīzijā) un „play-off” pirmajā kārtā („Rīga” atzina „Mitiščenskije Atlanti” pārākumu), novērtēja HK „Rīga” pirmo sezonu Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pozitīvi.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.