Daugaviņam trīs rezultatīvas piespēles un mača otra "spožākā" zvaigzne

Latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš šonakt Amerikas Hokeja līgā (AHL) izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot Binghemptonas "Senators" savā laukumā ar 6:2 sagraut Šarlotes "Checkers". Daugaviņš tika atzīts par spēles otru spožāko zvaigzni.

Pirmo trešdaļu "Senators" noslēdza ar 2:1 savā labā, bet nākamajās 20 minūtēs neatstāja nekādas izredzes viesu hokejistiem, sametot trīs ripas pretinieku vārtos. Pēdējā trešdaļā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, un gala rezultātā "Senators" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 6:2. Ar "hattrick" spēlē izcēlās Daugaviņa maiņas biedrs Džims O'Brīns.

Kaspars Daugaviņš spēli uzsāka pirmajā uzbrucēju trijniekā un palīdzēja pirmo, ceturto un piekto vārtu guvumā, pats pa vārtiem nemeta un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon 50 spēlēs Kaspars nopelnījis 35 (11+24) rezultativitātes punktus. Nākamo spēli "Senators" aizvadīs rītdien pret Olbanī "Devils".

Šodien spēli aizvadīja arī aizsargs Artūrs Kulda, kura Čikāgas "Wolves" tikās ar Rokfordas "IceHogs" un svinēja uzvaru ar 4:3. Artūrs maču uzsāka Čikāgas kluba pamatpieciniekā, pa vārtiem meta divas reizes, nopelnīja divas soda minūtes un spēli beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.