Forsbergs beidz NHL karjeru pēc divām spēlēm

Zviedru uzbrucēja Petera Forsberga atgriešanās Nacionālajā Hokeja līgā Kolorado "Avalanche" sastāvā ilgusi divas spēles. Hokejists par aiziešanu paziņos pēc dažām stundām paredzētā preses konferencē.

37 gadus vecais Forsbergs, kurš savulaik ar „Avalanche” izcīnīja divus Stenlija kausus, janvārī sāka trenēties ar savu bijušo komandu, pēcāk parakstot īstermiņa līgumu līdz sezonas beigām.

Kļuvis zināms, ka Forsbergs nav izturējis līgumu līdz beigām un hokejam ardievas teiks jau pēc divām spēlēm, kas oficiāli tiks paziņots šodien paredzētā preses konferencē.

Zviedru uzbrucējs „Avalanche” sastāvā februārī nospēlēja divas spēles, kuru laikā nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-4) un četras soda minūtes. Abos mačos – pret Nešvilu un Kolumbusu viņš nospēlēja 17 ar pusi minūtes.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.