Baldonieks: "Ir labi padarīta darba sajūta"

„Kopumā esam sasnieguši, ko gribējām, ļāvām pierādīt jaunajiem spēlētājiem sevi starptautiskajā līmenī,” vakar pēc Latvijas hokeja izlases uzvaras „Euro Ice Hockey Challenge” turnīrā pauda komandas ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Latvijas hokeja valstsvienība vakar aizvadīja „Euro Ice Hockey Challenge” turnīra pēdējo spēli pret mājiniekiem Norvēģijas hokejistiem. Noraidījumiem bagātā spēlē panākumu svinēja mūsējie (5:4), izcīnot uzvaru arī turnīrā. Iepriekš Latvijas hokejisti zaudēja Ukrainai 1:2 un pieveica Itāliju 7:1.

Pēc turnīra Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks pauda gandarījumu par aizvadīto turnīru. „Šis bija labi noorganizēts turnīrs, norvēģi tiešām bija pacentušies. Gribu uzsvērt Latvijas hokeja federācijas devumu, kura spēja savākt lielisku kolektīvu šim turnīram. Kopumā esam sasnieguši ko gribējām, ļāvām pierādīt jaunajiem spēlētājiem sevi starptautiskajā līmenī. Gan pēdējā spēlē ar norvēģiem, gan iepriekšējās spēlēs visiem spēlētājiem dega acis, katrs centās pierādīt sevi ar lielu atdevi. Šobrīd ir tāda laba padarīta darba sajūta. Mēs esam sasnieguši ko gribējām. Par pēdējo spēli runājot, grūti gāja ar noraidījumiem, bet spēlētāji spēja savākties un izcīnīt uzvaru spēlē un visā turnīrā.”

Baldonieks komentēja arī Rolanda Ķēniņa nespēlēšanu mača pret Norvēģiju otrajā daļā. „Pēc grūdiena apmalē viņam tika stipri sasists sāns un treneris nolēma viņu pasaudzēt.”