Skrastiņš gūst vārtus, "Stars" tomēr zaudē

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā aizvadītajā naktī ar trešo vārtu guvumu šosezon izcēlās latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, tomēr viņa pārstāvētā komanda Dalasas "Stars" ar 3:6 piekāpās Bostonas "Bruins".

"Stars" komandai ļoti neveiksmīga bija pirmā trešdaļa, kurā tika ielaisti četri vārti un zaudēts ar 0:4. Otrajā periodā tieši Skrastiņš atklāja rēķinu Dalasai, bet trešā perioda sākumā "Stars" guva vēl divus vārtus, samazinot rezultātu līdz minimumam – 3:4. Nedaudz vēlāk gan "Bruins" guva piektos vārtus, bet sesto ripu raidīja jau tukšos vārtos, kad vārtsargs bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja nedaudz vairāk kā astoņpadsmit (18:01) minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, turklāt paveica to nekļūdīgi, bloķēja vienu metienu, tomēr spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1). Šosezon Skrastiņš 48 spēlēs guvis trīs vārtus un atdevis tikpat rezultatīvas piespēles.

Filadelfijas "Flyers" bez aizsarga Oskara Bārtuļa savā laukumā ar 3:2 pārspēja Nešvilas "Predators", savukārt Kalgari "Flames", joprojām nespēlējot uzbrucējam Raitim Ivanānam, izbraukumā tika galā ar Atlantas "Thrashers" – 4:2. Jāpiebilst, ka spēles vidusdaļā "Flames" zaudēja ar 1:2, bet otro spēles pusi aizvadīja sekmīgāk, gūstot trīs vārtus un nodrošinot panākumu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.