Par NHL "Zvaigžņu spēles" kapteiņiem ievēlēti Stāls un Lidstrēms

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) "Zvaigžņu spēles" kapteiņiem ievēlēti Karolīnas "Hurricanes" centrs Ēriks Stāls un Detroitas "Red Wings" zviedru aizsargs Niklass Lidstrēms. Šī gada "Zvaigžņu spēle" norisināsies Karolīnā 30.janvārī.

Visi "Zvaigžņu spēles" nedēļas nogales dalībnieki tika paziņoti jau 11.janvārī, un tieši viņi balsojumā par kapteiņiem izvēlējās Stālu un Lidstrēmu. Bet abi kapteiņi vēlāk sev izvēlēsies komandas biedrus.

Lidstrēms ir viens no labākajiem aizsargiem NHL vēsturē un šogad aizvadīs jau 12."Zvaigžņu spēli" karjerā. Savukārt Stāls piedalīsies savā ceturtajā "Zvaigžņu spēlē". 2008.gadā Atlantā viņu atzina par mača MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Tikmēr pagaidām nav skaidrības par līgas rezultatīvākā hokejista Sidnija Krosbija dalību mačā. Savainojuma dēļ viņš nav spēlējis jau gandrīz divas nedēļas, taču pats nupat atzinis, ka joprojām pastāv "neliela iespēja" iziet uz ledus. "Es atlabstu, tomēr ir grūti novērtēt patieso veselības stāvokli. Ir dienas, kad jūtos labi, taču ir arī tādas, kad ir grūti," teica Krosbijs. Pitsburgas "Penguins" jau paziņojusi, ka neļaus Krosbijam atsākt treniņus, līdz viņš nebūs pilnībā vesels.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.