Bārtulis atgriezies "Flyers" rindās

Latviešu hokejists Oskars Bārtulis atgriezies Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubā Filadelfijas "Flyers". Šodien "Flyers" trenējās tikai trīs vīru sastāvā, uz ledus izgāja vakar nespēlējušais vārtsargs Braiens Bušē, uzbrucējs Nikolajs Žerdevs un Oskars Bārtulis.

Vēl aizvadītajā naktī Oskars Bārtulis aizvadīja maču "Flyers" fārmkluba rindās Amerikas Hokeja līgā (AHL), taču nu ir atgriezies lielajā komandā. Bārtulis AHL aizvadīja četras spēles, taču nu izsaukts uz lielo komandu un jau tuvākajās spēlēs varētu tikt iekļauts komandas sastāvā. Runā, ka viņš varētu aizstāt Andreju Mešarošu.

Bārtulis šosezon "Flyers" rindās aizvadījis vien divas spēles.

"Man piedāvāja, vai nevēlos iegūt spēļu praksi kopā ar rezerves komandu Adirondakas "Phantoms", kas spēlē AHL. Es piekritu, jo ar treniņiem vien patiešām ir grūti sevi noturēt labā sportiskā formā," iepriekš sarunā ar "Sporta Avīze+" atzina hokejists, piebilstot, ka ir diezgan pārliecināts, ka komandā atgriezīsies jau šajā nedēļas nogalē.

Nākamo maču "Flyers" komanda aizvadīs jau naktī no pirmdienas uz otrdienu, kad komanda savā laukumā uzņems Karolīnas "Hurricanes" komandu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais