Ivanāns atgriežas uz ledus

Latvijas uzbrucējs Raitis Ivanāns pirmo reizi kopš sezonas pirmās spēles izgājis uz ledus Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Kalgari "Flames" treniņā.

Ivanāns sezonas atklāšanas spēlē pret Edmontonas "Oilers" naktī uz 8.oktobri izkāvās ar Stīvu Makintairu un kopš tās reizes vairs nebija devies uz ledus. "Flames" apskatnieks Rendijs Sportaks sociālajā tīmeklī "Twitter" ziņo, ka Ivanāns šodien pirmo reizi kopš šī incidenta izgājis uz ledus un jau pirms komandas treniņa individuāli slidojis. Jāpiebilst, ka šonakt "Flames" aizvadīs maču savā laukumā pret Kolorado "Avalanche".

Tikmēr cits latviešu hokejists, aizsargs Oskars Bārtulis, kurš sezonu iesāka Filadelfijas "Flyers" rindās, joprojām turpina treniņus fārmkluba Adirondakas "Phantoms" vienībā un paredzams, ka tur paliks vēl vismaz uz visu šo nedēļas nogali.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais