Skrastiņam un "Stars" jau trešais zaudējums pēc kārtas

Vēl vienu zaudējumu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā piedzīvojusi Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas aizvadītajā naktī savā laukumā piekāpās Losandželosas "Kings" komandai – 2:5. Šis bija "Stars" komandas trešais zaudējums pēc kārtas.

Mača rezultātu Dalasā atklāja viesi, taču Breds Ričards līdz pirmā perioda beigām rezultātu līdzsvaroja – 1:1. Spēles turpinājumā "Kings" hokejisti guva trīs vārtus un panāca jau 4:1 savā labā. Lai arī "Stars" trešā perioda vidū vienus vārtus atguva, punktu spēlei pielika karaļi - 5:2, sagādājot Dalasas vienībai jau ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs (trešo pēc kārtas).

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja nepilnas 16 minūtes (15:53), kuru laikā veica divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja divas soda minūtes. Viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Pēc šī zaudējuma "Stars" komanda Rietumu konferences turnīra tabulā noslīdējusi uz devīto vietu.

Tikmēr citā spēlē zaudējumu piedzīvoja arī Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" vienība, kas savā laukumā ar 5:6 atzina Kolorādo "Avalanche" pārākumu. Latvietis arī šajā spēlē nepiedalījās, taču no Ziemeļamerikas saņemtas ziņas, ka Raitis esot atsācis treniņus uz ledus.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais