Bārtulis aizdots "Flyers" fārmklubam

Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis nosūtīts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Adirondakas "Phantoms", kas ir Nacionālās Hokeja līgas (NHL) vienības Filadelfijas "Flyers" fārmklubs.

Bārtulis šosezon piedalījies tikai divos mačos, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1, kā arī divas soda minūtes. Oskars regulāri palika "Flyers" rezervē, bet šodien nosūtīts uz AHL vienību Adirondakas "Phantoms".

Pagaidām nav zināma Filadelfijas kluba vadības motivācija šajā solī, taču tiek spekulēts, ka tuvākajā laikā varētu notikt kāds darījums aizsargu sakarā, bez tam Oskaram nepieciešama spēļu prakse. Līdz ar Bārtuļa aizsūtīšanu uz "Phantoms" Filadelfijas rīcībā palikuši seši veseli aizsargi.

Šajā Filadelfijas "Flyers" solī būtisks ir tieši formulējums - aizdodot spēlētāju, tam nav jāiet caur neaizsargāto spēlētāju jeb veiveru listi. Tādējādi "Flyers" nevēlas riskēt un bez kompensācijas zaudēt Oskara Bārtuļa līgumu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais