Kuldam cīņu par vietu NHL izjauc savainojums

Latvijas hokeja aizsargs Artūrs Kulda portālam Sportacentrs.com atklāja, ka cīņu par vietu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Atlantas "Thrashers" sastāvā izbojājis plaukstas locītavas lūzums.

"Domāju, ka treniņnometnē sevi parādīju labi un biju tuvu, lai iekļūtu sastāvā," cīņu par vietu "Thrashers" rindās rezumēja Artūrs. "Treniņā pirms mačiem pret Nešvilu salauzu plaukstas locītavu, līdz ar to nevarēju piedalīties atlikušajās pārbaudes spēlēs..."

Jau vēstījām, ka vakar vakarā pēc Latvijas laika Kulda tika nosūtīts uz "Thrashers" fārmklubu Čikāgas "Wolves", kur aizvadījis jau divas sezonas. "Pirms divām dienām jau ierados Čikāgā," sacīja Kulda. "Lūzuma dēļ gan man, visticamāk, nāksies izlaist aptuveni nedēļu vai pat divas, gatavojoties sezonai."

Uz AHL līgas klubu kopā nosūtīti četri uzbrucēji, četri aizsargi un vārtsargs. Šobrīd "Trashers" kluba treniņnometnē palikuši 27 hokejisti – 15 uzbrucēji, astoņi aizsargi un četri vārtsargi. Kulda pārbaudes mačos izpelnījās lielu trenera uzticību, proti, spēles laiku, bet mačā pret Nešvilas "Predators" izkāvās ar Koudiju Fransonu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais