Skrastiņam pirmais punkts šosezon

Ar rezultatīvu piespēli Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē aizvadītajā naktī izcēlās Dalasas "Stars" latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, gūstot savu pirmo rezultativitātes punktu šosezon un palīdzot komandai ar 4:1 apspēlēt Floridas "Panthers" vienību.

Kārlis Skrastiņš savu pirmo rezultativitātes punktu guva sezonas sestajā spēlē. Brīdī, kad komanda bija vadībā ar rezultātu 1:0 un līdz otrā perioda beigām bija atlicis spēlēt 21 sekundi, Skrastiņš no zilās līnijas uzmeta pa Tomaša Vokouna sargātajiem vārtiem, vārtsargs ripu atsita, bet vārtos to ieraidīja Toms Vandels. Līdz spēles beigām Dalasas komanda guva vēl divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 4:0, taču pašās mača beigās "Panthers" vienus vārtus atguva – 4:1.

Šī bija "Stars" vienības piektā uzvara sešās līdzšinējās līgas spēlēs un komanda šobrīd turnīra tabulā ieņem otro vietu.

Kārlis Skrastiņš pavadīja nepilnas 23 minūtes (22:28), izdarīja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Citās spēlēs zaudējumus piedzīvoja Oskara Bārtuļa un Raita Ivanāna pārstāvētās komandas, bet latviešu hokejisti šajos mačos nepiedalījās. Bārtuļa "Flyers" savā laukumā ar 2:3 atzina Anheimas "Ducks" pārākumu, bet Ivanāna "Flames" viesos ar 2:4 zaudēja Detroitas "Red Wings".

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais