Par ''SKA'' jauno treneri, iespējams, kļūs Greckis

Kā vēsta krievu portāls allhockey.ru, tad, iespējams, par jauno Sanktpēterburgas ''SKA'' treneri varētu kļūt Veins Greckis.

Pirms pāris dienām ''SKA'' prezidents Aleksandrs Medvedevs no galvenā trenera amata atbrīvoja "SKA" treneri Aivenu Zanatu. Par Zanatas aizvietotāju tika minēts kanādiešu treneris Bobs Hārtlijs, kurš 2000/2001. gadā kopā ar Kolorado "Avalanche" ieguva Stenlija kausu. Pēc tam šis speciālists no 2003/2007. gadam bija Atlantas "Thrashers" treneris. Taču šorīt portāls allhockey.ru ziņo, ka par jauno Sanktpēterburgas ''SKA'' treneri, iespējams, varētu kļūt Veins Greckis.

Pirms kāda laika 49 gadus vecais speciālists bija Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Fīniksas ''Coyotes'' galvenais treneris, taču vēlāk viņš tika atbrīvots no šī amata. Jāatzīmē, ka arī šī gada martā klīda runas, ka Greckis varētu kļūt par "SKA" treneri, taču toreiz kanādiešu speciālists atzina: ''Zinu vienu – neesmu taisījies strādāt par treneri Krievijā. Brīvdienās biju devies uz Minsku, taču tagad presē runā, ka man ir vienošanās ar Medvedevu. Šobrīd pastāv tikai viena profesionālā hokeja līga, un tā ir NHL. Ceru, ka KHL viss izdosies, taču tas nav NHL un es uz Krieviju nebraukšu.''

Arī Medvedevs toreiz apliecināja, ka Grecka kandidatūra netiek izskatīta. ''Ar pārliecību jums varu pateikt, ka šī izskanējusī informācija ir nepatiesa,'' atzina Medvedevs.

Redzēs, kā būs šoreiz, jo pat pēc Zanatas atlaišanas "SKA" sniegums joprojām nav uzlabojies.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais