"Flames" paņem divus punktus Nešvilā, Ivanāns joprojām nespēlē

Uzvaru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā izcīnījusi Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" komanda, kas aizvadītās nakts mačā viesos pagarinājumā ar 1:0 apspēlēja Nešvilas "Predators" komandu. Raitis spēlei nebija pieteikts.

Vienīgos vārtus mača pagarinājumā guva "Flames" komandas kreisās malas uzbrucējs Renē Burks, kurš pēc partnera mestās ripas atlēciena vārtu priekšā to raidīja Peka Rinnes vārtos. Jau mača pamatlaikā komandas pretinieku vārtus nekautrējās apšaudīt. Mājinieki pa "Flames" vārtiem spēles pamatlaikā izdarīja 34 metienus, bet "Flames" hokejisti Rinni traucēja 32 reizes. Mika Kiprusovs pelnīti ieguva mača spožākās zvaigznes titulu, bet Rinne tika atzīts par trešo spožāko.

Raitis Ivanāns arī šoreiz spēlei pieteikts nebija.

"Flames" komanda Nešvilā aizvadītajā naktī izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas. Kalgari hokejisti Nešvilā nav zaudējusi jau kopš 2008. gada 18. janvāra.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais