Spēlē tikai Skrastiņš, Bārtulis un Ivanāns – rezervē

Aizvadītajā naktī ar mainīgām sekmēm kārtējās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēles aizvadījuši latviešu pārstāvētie klubi.

Uzvaru izcīnīja vien Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas savā laukumā pieveica Detroitas "Red Wings" vienību – 4:1. Oskars Bārtulis un Raitis Ivanāns laukumā neizgāja un abu pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus.

Mača rezultātu Dalasā jau pašā spēles ievadā atklāja Bredz Ričardss, vadībā izvirzot laukuma saimniekus. Otrajā periodā "Stars" guva vēl trīs vārtus un ieguva vairāk nekā drošu četru vārtu pārsvaru – 4:0. Mača trešā perioda vidusdaļā viesiem vienus vārtus atspēlēja Niklass Kronvalls, taču tas arī bija viss. Spēles beigu rezultāts – 4:1.

Interesanti, ka "Stars" komandas hokejisti pa pretinieku vārtiem izdarīja vien 15 metienus, gūstot četrus vārtus, bet "Red Wings" komanda uz pretinieku vārtiem raidīja par 11 ripām vairāk.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 18 minūtes un piecas sekundes, nopelnīja divas soda minūtes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citās spēlēs zaudējumus piedzīvoja Raita Ivanāna un Oskara Bārtuļa pārstāvētās vienības. Ivanāna Kalgari "Flames" palika sausā pret Floridas "Panthers" vienību (0:3), bet Bārtuļa Filadelfijas "Flyers" piekāpās Tampabejas "Lightning" komandai – 2:3.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais