Ivanāns pret bijušo klubu nespēlē; konkurents gūst vārtus

Aizvadītajā naktī Kalgari "Flames" vienība savā laukumā bez latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna ierindā ar rezultātu 3:1 apspēlēja Losandželosas "Kings", kurā latvietis spēlēja iepriekš.

Ivanāns nevarēja doties laukumā iepriekšējā spēlē gūtā savainojuma dēļ. Uzbrucēja vietā spēlei tika pieteikts Kreigs Konrojs, un tieši viņš guva otros komandas vārtus. Jācer, ka Ivanāna pozīcijas tas nekādā veidā neapdraudēs un, Raitim esot veselam, latvietis tiks iekļauts komandas pieteikumā un arī spēlēs.

Pirmā trešdaļa, lai arī ar nelielu mājinieku pārsvaru, noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Otrajās 20 minūtēs spēle izlīdzinājās, taču vārtus guva tieši mājinieki - 12. trešdaļas minūtē to paveica Kērtiss Glenkross. Pēdējā trešdaļā atkal laukumā dominēja Kalgari hokejisti - gan izdarīto metienu, gan gūto vārtu skaita ziņā. Jau pēc pusotras spēlētas minūtes rezultāts kļuva 2:0 mājinieku labā, tad gan viesi vienus vārtus atguva, taču 23 sekundes pirms beigām Niklāss Hagmans raidīja ripu tukšos "karaļu" vārtos, jo viesi bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, līdz ar to 3:1 "Flames" labā.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais