Skrastiņam +2, "zvaigznēm" uzvara papildlaikā

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie uzvaras papildlaikā tika Dalasas "Stars" vienība ar latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu ierindā - izbraukumā ar 4:3 pārspēta Ņūdžersijas "Devils".

Mājinieki pirmo izvirzījās vadībā un jau pēc astoņām spēlētām minūtēm bija panākuši sev divu vārtu pārsvaru (2:0). Pirmās trešdaļas vidū Brendens Morovs atklāja gan savu, gan komandas šīs sezonas rēķinu, vienus vārtus atspēlējot. Itrās trešdaļas sākumā teksasieši jau izlīdzināja rezultātu, bet pēc septiņu minūšu pauzes "Devils" atkal panāca vadību, izmantojot vairākuma iespēju. Pēdējos vārtus pamatlaikā guva Breds Ričards, panākot 3:3. Pēdējās 20 minūtes aizritēja ar "Devils" pārsvaru, taču tikai spēles ziņā, ne rezultāta, un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti.

Papildlaikā 25 gadus vecais zviedrs Lui Eriksons guva savus otros vārtus spēlē, taču, kas īpaši svarīgi - uzvaras vārtus! Līdz ar to Dalasas vienība ar Skrastiņu ierindā svinēja panākumu ar rezultātu 4:3.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 20 minūtes un 51 sekundi, kas bija trešais lielākais spēles laiks komandā. Šajā laika periodā Kārlim ne metienu, ne soda minūšu, toties pozitīvs lietderības koeficients (+2).

Artūra Irbes trenētais jaunais čehu vārtsargs Mihals Noivirts savos vārtos ielaida četras ripas, un ar to nebija gana, lai Vašingtonas "Capitals" uzveiktu Atlantas "Thrashers", kas pirms pāris dienām uz fārmklubu nosūtīja Latvijas aizsargu Artūru Kuldu, - 2:4.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais