Ivanānu pirmajā NHL sezonas spēlē nokautē

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonu ar uzvaru sāka aizsarga Oskara Bārtuļa klubs Filadelfijas "Flyers", savukārt uzbrucēja Raita Ivanāna komanda Kalgari "Flames" piedzīvoja zaudējumu.

Filadelfijas "Flyers" izbraukumā ar 3:2 pieveica Pitsburgas "Penguins". Pirmā trešdaļa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet pēc otrās "Flyers" ieguva divu vārtu pārsvaru – 2:0. Pašā trešā perioda sākumā "Penguins" vienus vārtus atguva, bet pāris minūtēs vēlāk Filadelfijas vienība pamanījās gūt vārtus mazākumā, atjaunojot divu vārtu pārsvaru – 3:1. 19 sekundes vēlāk rezultāts atkal tika samazināts līdz minimumam, tomēr uzvaru "Flyers" nosargāja.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 13 minūtes un 32 sekundes, šajā laikā bloķējot divus pretinieku metienus. Bārtulis maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Kalgari "Flames" izbraukumā cieta zaudējumu 0:4 pret Edmontonas "Oilers". Kalgari uzbrucējs Raitis Ivanāns nospēlēja astoņas minūtes un 20 sekundes (8:20), nopelnīja piecu soda minūšu sodu par kautiņu ar Stīvu Makintairu (Ivanāns gan kautiņā piedzīvoja nokautu - aut.), izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais