"Flyers" īsina sastāvu, Bārtulis paliek

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) pagājušās sezonas fināliste Filadelfijas "Flyers" atskaitījusi 28 hokejistus, kas kandidēja uz vietu sastāvā jaunajā sezonā. Palikušo 37 vidū ir arī latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

Pārsvarā starp atskaitītajiem spēlētājiem ir jaunie hokejisti, kuri pie tam tā arī nepiedalījās līdzšinējās pārbaudes spēlēs. 18 no atbrīvotajiem hokejistiem nosūtīti uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Adirondakas "Phantoms", kas ir tiešais "Flyers" fārmklubs. Starp tiem pieci aizsargi - Čeds Denijs, Džessī Dudass, Kalens Edijs, Dens Jančevskis un Logans Stīvensons. Vēl trīs aizsargi nosūtīti uz junioru komandām.

Līdz ar to komandā joprojām ir 37 hokejisti - 20 uzbrucēji, 12 aizsargi un pieci vārtsargi. Nākamo pārbaudes spēli "Flyers" aizvadīs naktī uz trešdienu, kad viesos tiksies ar Ņūdžersijas "Devils", ar ko reizi jau tikusies šajā pirmssezonā (4:3 "Flyers" labā).

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais