Daugaviņš uzaicināts uz "Senators" treniņnometni

© Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" vadība šodien nosaukusi tos hokejistus, kuri tiks uzaicināti uz komandas pirmssezonas treniņnometni. Viņu vidū arī Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien rezultatīvi piespēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" jauno talantu turnīra pēdējā spēlē. Pēc tās tiekot uzaicināts uz lielās komandas pirmssezonas treniņnometni.

Sākotnēji visiem uz nometni uzaicinātajiem hokejistiem būs jāveic fiziskie testi, kā arī jāiziet medicīniskās pārbaudes un tikai pēc tam tie sāks treniņus uz ledus.

Uzaicinājumu uz nometni saņēmušo sarakstu veido pārsvarā "Senators" izvēles draftā. 26 no spēlētājiem Otavas klubs ieguvis drafta izvēlēs, sešus ieguvusi maiņu darījumos, 16 pievienojušies kā brīvie aģenti un vēl divi – ar AHL kontraktiem. 27 no 50 spēlētājiem laika periodā no 2000. līdz 2010. gadam aizvadījuši vismaz vienu spēli "Senators" rindās, kamēr divi citi aizvadījuši vismaz pa vienai spēlei citu NHL klubu rindās.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais