Ovečkins: "KHL var konkurēt ar NHL tikai finansiālā ziņā"

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins izteicis savu viedokli par Kontinentālo Hokeja līgu (KHL), uzsverot, ka šobrīd KHL nespēj nopietni konkurēt ar NHL.

"KHL attīstās, taču šobrīd var sacensties ar NHL tikai finansiālā ziņā. Jā, un tikai tāpēc, ka nav algu griesti. Formāli tādi ir, taču mēs visi zinām, kā patiesībā Krievijā viss notiek. Par to runā arī NHL... Paskatieties uz Sanktpēterburgas SKA. Cik zvaigžņu vienā komandā! Nedomāju, ka viņi visi iekļaujas algu griestos. Vai es varētu NHL samainīt pret naudu? Ja varētu, tad jau būtu Krievijā, jo piedāvājumi ir bijuši. Kad Maskavas "Dinamo" prezidents vēl bija Mihails Golovkovs, viņš sacīja: "Saša, mēs ar prieku tevi redzētu komandā". Bet es taču esmu NHL," izteicās Ovečkins.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais