Sotniekam un Enkuzenam pirmā spēle "Capitals" treniņnometnē

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" jauno talantu treniņnometnē aizvadīts pirmais treniņmačs. Spēlē piedalījušies arī abi Latvijas hokejisti Kristaps Sotnieks un Nauris Enkuzens.

Treniņspēle starp "Capitals" jauno talantu nometnes dalībniekiem (sarkanā un baltā komanda) noslēdzās ar draudzīgu neizšķirtu – 4:4. Labu maču aizvadīja Jevgēņijs Kuzņecovs, kura kontā divi vārti un viena rezultatīva piespēle un Šons Vails – divi gūti vārti. Lai arī mačam bija tikai treniņspēles raksturs, tajā tika izvicinātas dūres. Attiecības skaidroja Džons Finlijs un Entonijs Pizano. Nepatīkamākais šīs spēles fakts ir "Capitals" fārmkluba Heršijas "Bears" aizsarga Zaka Miskoviča nopietns ceļgala savainojums.

Nauris Enkuzens stājās vārtos trešā perioda sākumā un nespēja atvairīt jau pieminētā Šona Vailsa soda metienu. Vailsa metiens četras minūtes līdz spēles beigām vadībā izvirzīja baltajās formās spēlējošo komandu. Kristaps Sotnieks ar neko ievērības cienīgu šajā mačā neizcēlās.

"Man patika vairāku puišu sniegums, neviens sevi nežēloja un mačs bija neraksturīgi ass," pēc aizvadītās spēles atzina "Capitals" treneris Brūss Bodro. Īpašas uzslavas no komandas trenera izpelnījās jau pieminētais krievu hokejists Jevgēņijs Kuzņecovs.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais