Ivanāns pievienojas NHL klubam Kalgarī "Flames

© Scanpix

Latvijas hokejists, "policists" Raitis Ivanāns brīvo aģentu tirgus pirmajā dienā ir noslēdzis divu gadu un 1.13 miljonus vērtu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Kalgarī "Flames".

Latvijas hokejists Raitis Ivanāns ir noslēdzis divu gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Kalgarī "Flames". Tiek ziņots, ka sezonas laikā spēlētājs saņems 0.565 miljonus ASV dolāru.

Atgādināsim, ka pēc divām aizvadītajām sezonām Losandželosas "Kings" rindās, Kalifornijas komanda nolēma nepagarināt līgumu ar spēlētāju, dodot iespēju citam "sistēmas" tafgajam Kevinam Vestgāram, līdz ar to Raitis kļuva par neierobežoto brīvo aģentu un jau pirmajā tirgus dienā tika pie komandas.

Savā NHL karjeras laikā Raitis Ivanāns ir piedalījies 280 mačos, guvis 12 vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 564 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu – mīnus 39.

Jāpiebilst, ka bez Ivanāna aizvadītajā vakarā Kalgarī "Flames" noslēdza līgumus arī ar tādiem spēlētājiem kā Alekss Tangejs, Oli Jokinens un Tims Džekmens.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais