Bārtuļa "Flyers" konferences finālu sāk ar graujošu uzvaru

Lieliski Nacionālās Hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālsēriju uzsākuši Filadelfijas "Flyers" hokejisti, kas pirmajā spēlē savā laukumā ar 6:0 sagrāva Monreālas "Canadiens".

Rezultāts tika atklāts ceturtajā minūtē, kad izmantojot skaitlisko vairākumu, vārtus guva Breidons Koburns. Iespaidīgi tika aizvadīts otrās trešdaļas sākums, kad desmit minūšu laikā "Canadiens" vārtsargs Jans Halāks tika pārspēts vēl trīsreiz un pārsvars palielināts līdz 4:0.

Uzreiz pēc tam Halāku vārtos nomainīja Karejs Praiss un, lai gan līdz otrās trešdaļas beigām viņš nosargāja savus vārtus neieņemtus, trešajā periodā vinjam tomēr nācās divreiz kapitulēt. "Flyers" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:0 un sērijā līdz četrām uzvarām panākuši 1:0. Oskars Bārtulis spēlei "Flyers" rindās nebija pieteikts.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais