"Wolves" otrā uzvara sērijā, Kuldam +1

Vēl vienu uzvaru cīņā par Kaldera kausu izcīnījusi Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas "Wolves" vienība, kas Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas spēļu otrās kārtas trešajā mačā ar 5:3 apspēlēja Teksasas "Stars" komandu, izvirzoties vadībā sērijā ar 2:1.

Mača pats sākums izvērtās ļoti rezultatīvs. Pirmā perioda vidū (12. minūte) komandas katra bija guvušas pa diviem vārtiem un rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu – 2:2. Mača turpinājumā "Wolves" izvirzījās vadībā pat ar 5:2, taču trešā perioda beigu daļā Zvaigznes vienus vārtus atspēlēja – 3:5. Pēc šīs uzvaras Kuldas pārstāvētā komanda izvirzījusies vadībā arī visā sērijā – 2:1.

Artūrs Kulda metienus pa vārtiem neizdarīja, rezultativitātes punktus neguva, bet spēi beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais