"Bruins" panāk 2:0; "Blackhawks" izlīdzina

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas otrajā mačā Čikāgas "Blackhawks" ar rezultātu 4:2 apspēlēja Vankūveras "Canucks", sērijā panākot neizšķirtu 1:1.

Mačs mājiniekiem nesākās patīkami - jau otrajā minūtē "indiāņi" nonāca iedzinējos, kad Reimonds guva savus trešos vārtus šīs sezonas "play-off", izvirzīdams vadībā viesus. Drīz pēc tam sekoja divi noraidījumi pusminūtes laikā, un "Blackhawks" palika trijatā pret piecievm viesiem. Lielo vairākumu izslēgšanas mačos nedrīkst neizmantot - šo atziņu "Canucks" ņēma vērā un panāca jau 2:0.

Pēc smagā sākuma trieciena mājiniekiem atgūties palīdzēja tieši laikā nākušie Brenta Sībruka pirmie vārti šajā pēcsezonā. un pēc 20 spēlētām minūtēm 2:1 Vankūveras labā. Otrajā periodā rezultāts nemainījās, taču pēc nākamā starpperiodu pārtraukuma mājinieki laukumā atgriezās īpaši motivēti, un pēdējās trešdaļas septītajā minūtē Patriks Šarps izlīdzxināja rezultātu. Pēdējā pusotrā minūtē "Blackhawks" burtiski izvilka maču - Verstīgs panāca vadību, bet 48 sekundes līdz beigām Keins to nostiprināja, un Čikāga svinēja uzvaru mačā arv 4:2, bet visā sērijā panāca izlīdzinājumu - 1:1.

Otrā nakts spēlē Bostonas "Bruins" vēlreiz mājās uzņēma Filadelfijas "Flyers", kas joprojām spēlēja bez Oskara Bārtuļa sastāvā. Tāpat kā pirmajā mačā, arī šajā "lāči" svinēja uzvaru - 3:2, pirms viesošanās Filadelfijā panākot jau 2:0 visā sērijā.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais