"Rīga" atkal ielaiž astoņas ripas

© HK Rīga

Galvenā trenera Ronalda Ozoliņa vadītā "Rīga" šodien ar smagu zaudējumu 0:8 pret Sanktpēterburgas "SKA-1946" noslēdza Pāvela Beļajeva piemiņas turnīru Krievijas ziemeļrietumu pilsētā Čerepovecā.

Šajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā piedalās sešas komandas no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL), kas savā starpā aizvada viena apļa turnīru. "Rīga" līdzšinējās četrās spēlēs bija spējusi iemest tikai vienus vārtus (zaudējumā 1:2 pret "Loko"), kamēr pārējās trijās spēlēs rīdzinieki palika sausā - zaudējumi 0:3 pret vietējo "Almaz", 0:8 pret Sanktpēterburgas "SKA-Serebranye Lvy", kā arī 0:2 pret Sanktpēterburgas "Dynamo".

Bēdīgā tendence nemainījās arī šodien, kad turnīra pēdējā cīņā "Rīga" spēkojās pret Sanktpēterburgas "SKA-1946", ar ko šajā pirmssezonā jau vienreiz bija spēlējusi (zaudējums 3:6). Ja pēc pirmā perioda rīdzinieki vēl atradās aizsniedzamā attālumā (0:2), tad vēl pēc 20 minūtēm "SKA-1946" komanda bija ieguvusi graujošu sešu vārtu pārsvaru - 6:0. Arī pēdējā periodā, kas bija vairs tikai formalitāte, rīdzinieki vārtus gūt nespēja, kopumā 300 šajā turnīrā nospēlētajās minūtēs pretinieku vārtu tīkliņu norībinot tikai vienu reizi... "SKA-1946", turpretim, guva vēl divus vārtus, pēdējos no tiem realizējot soda metienu (8:0).

Svarīgākais