"Red Wings" sakauj "Coyotes" un pieliek punktu

Detroitas "Red Wings" vienība izšķirošajā septītajā Stenlija kausa izcīņas mačā pirmajā kārtā viesos ar 6:1 sagrāva Fīniksas "Coyotes", sērijā izcīnot panākumu ar 4:3.

Jau no mača sākuma viesi no Detroitas bija krietni aktīvāki pie vārtiem, tiesa, pirmajās 20 minūtēs tas nekādu labumu nedeva - vārtu līnijai ripa tā arī ne reizi nepārslīdēja. Tomēr bija skaidrs, ka vārti briest. Un arī nobrieda - otrās trešdaļas sākumā detroitieši Pāvela Dacjuka personā divas reizes pēc kārtas lika mājinieku vārtsargam Brizgalovam ķeksēt ripu ārā no saviem vārtiem.

Kopumā otrā trešdaļa bija gan vārtu guvumiem, gan noraidījumiem bagāta un pēc tās rezultāta tablo vēstīja jau 4:1 "Red Wings" labā. Bertuci trešās trešdaļas sākumā pievienoja vēl vienus, bet punktu sērijai pielika Niklass Lidstroms, gūstot savus trešos vārtus play-off turnīrā, šoreiz vairākumā. Līdz ar to uzvara ar 6:1 Detroitai, kas arī svinēja panākumu visā sērijā ar 4:3 un iekļuva otrajā kārtā, kamēr "Coyotes" sezona ir galā.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais