Kuldas "Wolves" uzvar un turpina

Šorīt Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas otrajā kārtā iekļuva aizsarga Artūra Kuldas klubs Čikāgas "Wolves", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Milvoki "Admirals" un sērijā bija pārāki ar 4:3.

Sērijas izšķirošajam mačam "Wolves" bija nopietni noskaņojušies un jau pirmās trešdaļas otrajā pusē pēc aktīviem uzbrukumiem panāca 2:0. Vēlāk viesiem gan izdevās rezultātu samazināt līdz minimumam, taču Čikāgas komanda uzvaru nosargāja un, sērijā uzvarot ar 4:3, iekļuva nākamajā kārtā. Jāpiebilst, ka "Wolves" bija pārliecinoši pārāki metienu skaita ziņā - 36:16.

Artūrs Kulda šajā mačā izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, pie rezultativitātes punktiem netika, taču spēli noslēdza ar lietderības koeficientu +2. Visā sērijā Kuldas rēķinā 15 metieni pa vārtiem, trīs rezultativitātes punkti (1+2) un lietderibas koeficients -1.

Kaldera kausa izcīņas otrajā kārtā Čikāgas "Wolves" pretinieki būs Teksasas "Stars" komanda.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais