"Kings" un Ivanānam sezona beigusies

Losandželosas ''Kings'' un Raitim Ivanānam Nacionālās Hokeja līgas sezona beigusies pēc zaudējuma savās mājās Vankūveras ''Canucks'' – 2:4. Sērijā līdz četrām uzvarām ''Canucks'' uzvarēja ar tādu pašu rezultātu.

''Kings'' bija vadībā gan pēc pirmā perioda (1:0), gan arī otrā (2:1), taču iegūto pārsvaru abas reizes nenoturēja. Trešajā periodā ''Canucks'' guva trīs bezatbildes vārtus un izcīnīja uzvaru ar 4:2, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar tādu pašu rezultātu.

''Kings'' labā pa vienai reizei izcēlās Drū Dautijs un Aleksandrs Frolovs, savukārt ''Canucks'' rezultatīvi metieni izdevās Stīvam Bernjērs, Kevinam Biksam, Danielam Sedinam un Aleksam Burovsam (tukšos vārtos). Uzvarētāju sastāvā Roberto Luongo atvairīja 30 metienus.

''Kings'' rindās arī šoreiz sastāvā netika Latvijas uzbrucējs Raitis Ivanāns.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais