Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Krievijas izlasei problēmas ar izbraukšanu uz Parīzi

© scanpix

Krievijas hokeja izlasei radušās problēmas ar nonākšanu Parīzē, kur ceturtdien paredzēts aizvadīt pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēli pret Čehijas valstsvienību.

Sākotnēji Krievijas izlasei no Ķelnes uz Parīzi ar vilcienu bija jāizbrauc plkst. 13:42 pēc Latvijas laika, taču vilciena defektu dēļ tā izbraukšanas laiks tika pārcelts uz plkst. 15:20, bet pēc jaunākās informācijas vilciens uz Parīzi devies ceļā tikai plkst. 16:25. Pēc vienas no versijām, vilcienam bija atāķējušies vagoni.

Pirms stundas Krievijas hokejisti vēl joprojām uzturējās stacijas laukumā. Bet Krievijas Hokeja federācija (FHR) informēja, ka šī situācijas komandas dienas kārtību neietekmēs. FHR pirmais viceprezidents Romāns Rotenbergs piebilda, ka radusies situācija komandai neliek nervozēt.

Krievijas un Čehijas izlases hokejisti ceturtdaļfinālā nūjas krustos jau gandrīz pēc 24 stundām - ceturtdien, plkst. 17:15 pēc Latvijas laika. Atgādinām, ka Krievija otrdien grupas pēdējā spēlē ar 3:5 kapitulēja ASV valstsvienībai, tādējādi paliekot otrajā vietā A grupā. Ņemot vērā, ka Vācija kvalificējās ceturtdaļfinālam un savu maču aizvadīs Ķelnē, Krievijas izlasei par spīti otrajai vietai grupā nākas ceļot uz Parīzi.

PČ ceturtdaļfināla pāri

Datums Laiks Vieta Spēle
18.05 17:15 Ķelne ASV - Somija
18.05 17:15 Parīze Krievija - Čehija
18.05 21:15 Ķelne Kanāda - Vācija
18.05 21:15 Parīze Šveice - Zviedrija

Izmantotie resursi:
championat.com