Hārtlijs pēc uzvaras Vācijā: "Esmu lepns par spēlētāju sniegumu"

© Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Latvijas hokeja izlase pamatlaika izskaņā izlaida no rokām vadību, tomēr pagarinājumā spēja ar rezultātu 4:3 izbraukumā pārspēt Vāciju. Abu valstu federāciju mājaslapās piedāvāti komandu pēcspēles komentāri.

Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs: "Abas komandas cīnījās. Vāciešiem izdevās izlīdzināt spēles rezultātu trešā perioda beigās, tomēr Robertam Bukartam padevās lielisks metiens spēles papildlaikā. Esmu lepns par spēlētāju parādīto sniegumu."

Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts: "Pasīvi iesākām spēli. Skatījāmies, ko viņi piedāvās, bet mēs labi aizsargājāmies, iemetām divus ātrus golus. Neturpinājām savu spēli, pieļāvām daudz kļūdu. Uzskatu, ka bijām pelnījuši uzvarēt sešdesmit minūtēs. Nogurums, koncentrēšanās un veiksme - trīs faktori, kas neļāva uzvarēt uzreiz, bet labi, ka dabūjām spēlēt vairākumā un papildlaikā izraut uzvaru."

Vācijas izlases galvenais treneris Marko Šturms: "Pirms spēles veicām daudz izmaiņu,u tā ka mačs nebija tik slikts. Man patika komandas cīņasspars visu 65 minūšu garumā, puiši darīja visu, ko varēja. Diemžēl ielaidām divus ātrus vārtus un par to, ka neuzvarējām, varam vainot vien paši sevi. Protams, ka pirmdien vēlamies uzvarēt, lai uz pasaules čempionātu dotos labā noskaņojumā."

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/5167/hart...
Nationalmannschaft: Comebackqualitäten nicht...

Svarīgākais