Kulda NHL sezonu noslēdz ar +1, Ivanāns un Skrastiņš - nespēlē

Savu pēdējās spēli šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā sezonā aizvadīja Artūra Kuldas pārstāvētā Atlantas "Thrashers", kas ar 1:0 pārspēja Pitsburgas "Penguins" vienību, savukārt Raitis Ivanāns un Kārlis Skrastiņš savu komandu šīsnakts spēlēm nebija pieteikti.

Atlantas "Thrashers" un Pitsburgas "Penguins" mačs nesolīja lielu spriedzi un cīņu par katru centimetru, jo, kā jau zināms, Džordžijas komanda izslēgšanas spēlēm nekvalificējās, bet Pensilvānijas "pingvīni", gluži otrādi, jau morāli gatavojas "play-off". Taču gluži "pūkaina" šī spēle arī nebija, jo kopumā komandas saņēma 54 soda minūtes.

Vienīgos šī mača vārtus guva Braiens Litls, otrā perioda vidū, pēc Klarka Makartura un Vjačeslava Kozlova piespēlēm.

Artūrs Kulda šajā mačā laukumā pabija 9:46 minūtes, kuru laikā izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja divus pretinieku metienus, nopelnīja divas soda minūtes, taču spēli beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu – plus viens.

Līdz ar to var teikt, ka savas pirmās NHL sezonas laikā Artūrs Kulda ir piedalījies četros mačos, kuros, vidēji, uz ledu pavadīja nepilnas 12 minūtes, nopelnīja divus (0+2) punktus, izdarījis piecus metienus pa vārtiem nopelnījis divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu – plus divi.

Tāpat šonakt savas spēles, bez Latvijas hokejistiem, Kārļa Skrastiņa un Raita Ivanāna, sastāvā, aizvadīja Losandželosas "Kings" un Dalasas "Stars". "Karaļi", pēcspēles metienu sērijā, bija spiesti atzīt Edmontonas "Oilers" pārākumu – 3:4, bet Dalasa ar 4:3, arī pēcspēles metienu sērijā uzveica Minesotas "Wild".

Atgādināsim, k a Dalasas "Stars" šī bija pēdēja šīs sezonas spēle, bet Losandželosas "Kings" viens mačs paredzēts rītdien, kad viņi tiksies ar Kolorado "Avelanche", bet pēc šī mača jau gatavosies izslēgšanas mačiem, kuriem "Kings" ir kvalificējušies pirmo reizi kopš 2001./2002. gada sezonas.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais