Latviešu hokejists Kulda izsaukts uz NHL klubu "Thrashers"

Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba Čikāgas "Wolves" aizsargs Artūrs Kulda izsaukts uz Nacionālās Hokeja līgas vienību Atlantas "Thrashers" vēsta Atlantas plašsaziņas līdzekļi.

Sākotnēji mediji ziņoja, ka uz "Thrashers" izsauks Ivans Višņevskis, taču jaunākās ziņas liecina, ka šī informācija nav bijusi patiesa un uz Atlantu dosies latviešu aizsargs Kulda, kurš "Thrashers" rindās šosezon debitēja NHL un divās spēlēs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Savukārt AHL čempionātā šajā sezonā Kulda aizvadījis 66 spēles, nopelnot 25 (6+19) rezultativitātes punktus, kā arī lielisku lietderības koeficientu +46, kas šajā rādītājā ierindo Latvijas aizsargu otrajā vietā AHL.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais