Bukarts 2010. gada NHL drafta sarakstā ierindots 83. vietā

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) skautu biroja šīs sezonas galīgajā Eiropas laukuma spēlētāju drafta sarakstā Roberts Bukarts ierindots 83. vietā. Kaut arī sezonas vidū neviens no Latvijas hokejistiem šī gada skautu sarakstos nefigurēja, tomēr jaunākajā sarakstā ir iekļauts Rīgas dinamietis Bukarts.

Ja kāda no NHL komandām vēlēsies Bukartu izvēlēties 2010. gada draftā, tad visticamāk tas varētu notikt agrākais piektajā vai sestajā kārtā.

Bukarts šosezon Rīgas "Dinamo" rindās aizvadīja 32 mačus, gūstot trīs vārtus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat Bukartam četras soda minūtes.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais