Zviedru hokejists Umarks pievienojas Edmontonas "Oilers"

Bijušā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas ''Dinamo'' zviedru uzbrucēja Linusa Umarka aģents apgalvojis, ka hokejists šonakt parakstījis līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Edmontonas ''Oilers'' uz turpmākajiem diviem gadiem.

Zināms, ka šo sezonu Linuss Umarks aizvadīja KHL komandā Maskavas ''Dinamo'', sezonas laikā gūstot 20 vārtus un izdarot 16 rezultatīvas piespēles. ''Dinamo'' gan šī sezona nebija pārāk izdevusies, jo tā izstājās jau pirmajā izslēgšanas cīņu kārtā. Pēc neveiksmes no komandas aizgāja praktiski visi komandas līderi, tostarp Linuss Umarks.

Šodien zviedru mediji apgalvo, ka Linuss Umarks ir paspējis parakstīt līgumu uz diviem gadiem ar Nacionālās hokeja līgas komandu Edmontonas ''Oilers''. Jau pēc aiziešanas no ''Dinamo'' tika lēsts, ka, visticamāk, Umarks savu hokejista karjeru varētu turpināt tieši NHL.

Par šo ziņu paziņoja hokejista aģents Patriks Aronsons: ''''Oilers'' parādīja, ka viņi tiešām ļoti vēlas iegūt Umarku un mēs panācām vienošanos. Šī sezona ''Dinamo'' Umarkam nebija tā veiksmīgāka un, iespējams, viņš neparādīja to sniegumu, kuru gaidīja. Esam pārliecināti, ka Linuss var būt daudz labāks hokejists uz mazāka izmēra laukumiem, kādi ir NHL. Viņš vēlas uzvarēt un kļūt par labāku hokejistu ar katru dienu. Domāju, ka NHL viņam ies labi.''

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais