Skrastiņam uzvara, Bārtulim zaudējums

Šodien uzvaru NHL regulārā turnīra spēlē izcīnīja Kārlis Skrastiņš un Dalasas ''Stars'', ar 6:3 pārliecinoši uzveicot Edmontonas ''Oilers'', bet sauso zaudējumu spēlē pret Monreālas ''Canadiens'' nācās piedzīvot Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Filadelfijas ''Flyers'' (0:1).

Dalasas ''Stars'' aizsargs Kārlis Skrastiņš uz ledus pavadīja 22 ar pusi minūtes (otrs lielākais spēles laiks komandā), nepilnas astoņas minūtes spēlējot mazākumā. Kārlis pa pretinieku vārtiem meta divas reizes, izpildīja vienu spēka paņēmienu un cīņu beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar 35 uzvarām un 29 zaudējumiem ''Stars'' Rietumu konferencē ieņem desmito vietu, no ''play-off'' zonas atpaliekot par pieciem punktiem.

Mačā pret Monreālas ''Canadiens'' Oskars Bārtulis spēlēja ceturtās maiņas kreisās malas uzbrucēja pozīcijā, laukumā pavadīja tikai četras ar pusi minūtes (mazākais spēles laiks komandā), maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turnīra tabulā Austrumu konferencē situācija ir ļoti saspringta. Bārtuļa ''Flyers'' ar 82 punktiem ieņem astoto pozīciju, no sestās atpaliekot vien par diviem punktiem, taču zaudējuma gadījumā ''lidotāji'' var noslīdēt arī uz desmito vietu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais