Bārtulis atkal spēlē, "Flyers" piekāpjas "Thrashers"

Pēc ilgāka pārtraukuma aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē atkal laukumā devās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis. Viņa pārstāvētā komanda Filadelfijas "Flyers" gan piedzīvoja zaudējumu.

"Flyers" savā laukumā ar 1:3 atzina Atlantas "Thrashers" pārākumu. Lai gan Filadelfijas hokejisti pa pretinieku vārtiem meta 45 reizes (pretinieki – 31), ar metienu realizāciju veicās ne pārāk labi, kā rezultātā nācās samierināties ar zaudējumu.

Oskars Bārtulis spēlēja 14 minūtes un 12 sekundes, izdarīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieka metienu un pats reizi meta pa pretinieku vārtiem. Maču Bārtulis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē Dalasas "Stars" savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 piekāpās Fīniksas "Coyotes". Spēle gaitā "Stars" atradās iedzinēju lomā ar 0:2, spēja atspēlēties, taču pēcspēles metienos veiksmīgāki izrādījās oponenti.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 18 minūtes un 46 sekundes, vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.